Recensies

Ik heb het als een heel bijzondere sessie ervaren waarbij ik mij volledig kon overgeven aan mijn gevoel. Ik heb een veilige bedding, aanwezigheid gevoeld in de manier waarop Hugo de sessie begeleidde. Waardoor ik dieper kon zakken in de ervaring. Ik kwam in een heel diep en oud kindstuk terecht waarin pijn en angst werden getransformeerd in liefde en compassie voor mijzelf. Ik ben Hugo en mezelf vooral heel dankbaar voor deze mooie en bijzondere ervaring.
Maarten

Hugo creëert een prettige en veilige sfeer waarin ik, in een sessie “systemisch werk in je lichaam”, althans makkelijk vertelde wat er op mijn hart lag. Het gaf verlichting, bevrijding en ook inzicht om met behulp van Hugo’s aandacht door m’n lichaam en geest te reizen. Van harte aanbevolen!
Mieke

Ik heb bij Hugo een familieopstelling gedaan. Hij heeft mij goed begeleid en uitgedaagd in het opstellen van mijn vraagstuk.
Hugo is een fijne persoonlijkheid, die scherpe vragen stelt en, zoals eerder gezegd, uitdaagt tot nadenken en met name, voelen.
Voelen is voor mij een uitdaging maar het is met zijn hulp wel gelukt.
Sander

Magisch! Er is zoveel meer ruimte in mij na een opstelling in mijn lijf. Er vinden bijzondere ontmoetingen en diepe gesprekken plaats, mensen zien mij en spreken hun waardering uit, en ik voel me als “hernieuwd”. Steeds vaker dient het gevoel zich aan en laat de emotie de tranen vloeien. Het is alsof het kapsel rondom mijn kern van hard naar zacht aan t gaan is en soms zelfs een gat creëert. Ik ben dus heel blij met de opstelling die jij begeleid hebt.
Elvera

Hugo is een open en eerlijke persoonlijkheid. Hij is erg sociaalvaardig en kan goed luisteren. Hij heeft het vermogen om niet te oordelen, omdat hij ervan uitgaat dat een ieder zijn/haar eigen pad moet volgen. Soms zijn er obstakels uit je jeugd, ouders en voorouders. Bepaalde patronen gaan vaak generaties door en daar kun je tegen aan lopen. Opstellingen geven je daar inzicht in. Bij mijn opstelling kon Hugo mij intuïtief dingen vertellen die hij niet kon weten. Er zaten voor mij heel herkenbare patronen in. Ik kan Hugo oprecht aanbevelen.
Elly

Instagram
× Hoe kan ik je helpen?