Recensies

Ik heb bij Hugo een familieopstelling gedaan. Hij heeft mij goed begeleid en uitgedaagd in het opstellen van mijn vraagstuk.
Hugo is een fijne persoonlijkheid, die scherpe vragen stelt en, zoals eerder gezegd, uitdaagt tot nadenken en met name, voelen.
Voelen is voor mij een uitdaging maar het is met zijn hulp wel gelukt.
Sander

Magisch! Er is zoveel meer ruimte in mij na een opstelling in mijn lijf. Er vinden bijzondere ontmoetingen en diepe gesprekken plaats, mensen zien mij en spreken hun waardering uit, en ik voel me als “hernieuwd”. Steeds vaker dient het gevoel zich aan en laat de emotie de tranen vloeien. Het is alsof het kapsel rondom mijn kern van hard naar zacht aan t gaan is en soms zelfs een gat creëert. Ik ben dus heel blij met de opstelling die jij begeleid hebt.
Elvera

Hugo is een open en eerlijke persoonlijkheid. Hij is erg sociaalvaardig en kan goed luisteren. Hij heeft het vermogen om niet te oordelen, omdat hij ervan uitgaat dat een ieder zijn/haar eigen pad moet volgen. Soms zijn er obstakels uit je jeugd, ouders en voorouders. Bepaalde patronen gaan vaak generaties door en daar kun je tegen aan lopen. Opstellingen geven je daar inzicht in. Bij mijn opstelling kon Hugo mij intuïtief dingen vertellen die hij niet kon weten. Er zaten voor mij heel herkenbare patronen in. Ik kan Hugo oprecht aanbevelen.
Elly

× Hoe kan ik je helpen?