Systemisch werk via het lichaam

Systemisch werk via het lichaam is een hele andere manier van opstellen.

Ons hoofd “maakt” soms andere herinneringen dan de waarheid, wat trouwens heel menselijk is. Sommige delen van een verhaal worden door ons hoofd vergeten of weggelaten maar de herinnering blijft in je lichaam opgeslagen zitten. In jouw lichaam kunnen we de antwoorden vinden waar je hoofd niet (meer) bij kan.

Hoe werkt het?

Ik kan wel hier opschrijven hoe een sessie verloopt, maar ervaring heeft geleerd dat elke sessie anders is. Het belangrijkste is dat jij er comfortabel bij ligt. Vooraf hebben wij samen bepaald met welke intentie of vraag je op de massagetafel gaat liggen. Soms gaan mensen ook zonder vraag op tafel en laten het open. Dan laat het zich ook zien, wat er voor jou op dat moment, het belangrijkste is. Een sessie systemische werk in je lichaam is een opstelling op celniveau!

Systemisch werk via het lichaam sessie duurt totaal ongeveer 75-90 minuten en kost 95,-

Ben je nog onbekend met (familie) opstellingen, dan plannen we eerst een afspraak in voor een individuele opstelling. Tijdens deze sessie gaan we jouw gezin van herkomst en huidige gezin ordenen. Dit geeft al veel inzichten en antwoorden. Tijdens die sessie kun je gelijk ervaren wat een opstelling met je doet.

Instagram
× Hoe kan ik je helpen?